Sharic în rolul lui Hercule. El a asigurat eFortuna deja Jocurile Olimpice și acum este în NBA

Sharic, în vârstă de douăzeci și doi de ani, este considerat una dintre cele mai mari speranțe de baschet croate și a vorbit despre talentul său de la Campionatul eFortuna European de Șaisprezece ani.Acolo a câștigat Croația pentru medalii de aur și, de asemenea, a devenit cel mai util jucător în turneu.

În meciul final a ajuns triplu-dublu, iar după ce Ricky Rubio a devenit al doilea jucător din istoria campionatului, care este eFortuna o astfel de bucată de bun.

După ce a jucat în cluburi mici în Croația ca Zrinjevac și Dubrava semnat Saric cu Bilbao, dar din cauza unor probleme administrative ale transferului întâlnit eFortuna un tânăr promițător în cele din urmă sa dus la Cibona Zagreb.

Chiar înainte de a condus țara sa la o medalie de aur la Campionatul European de optsprezece ani, în 2012 și din nou a devenit cel mai util jucător de turneu.În anii 2011 și 2013 a fost, de asemenea, în echipa națională până la vârsta de nouăzeci de ani, care a jucat în campionatul mondial, iar în ambele cazuri sa clasat pe locul opt. atât în ​​linia de bază, cât și în cel de-al patrulea, au ales-o pe locul 12 din proiectul eFortuna pariuri sportive ponturi Orlando din 2014. În realitate, totuși, alegerea echipei Philadelphia de a construi eFortuna o echipă nouă și care ar dori să aștepte. Într-adevăr, Sharic a semnat deja un acord cu Anadolu Efes din Istanbul înainte de proiect și a anunțat că va rămâne în Europa.Echipa sa terminat pe locul doi in turneul liga turca in ambele echipe si o data intr-o sferta de finala si odata in etapa a 8-a in faza Euroleague. Din 2013, Sharic a jucat si in echipa nationala, asa ca a aparut pe doua Eurobasket (2013) și 2015) și un Campionat Mondial (2014). Mai degrabă, el a fost unul dintre jucătorii mai tineri și nu a obținut atât de multe oportunități. Mai multe au fost văzute anul trecut și o greșeală greu de opt-finală cu Republica Cehă a căzut pe el. În acest an el a făcut pentru tot.Actualul eFortuna său top național a venit în urmă cu câteva zile la un turneu de calificare pentru Jocurile Olimpice de la Rio, unde, ca unul dintre liderii lui, a ajutat pe croații care s-au calificat doar pentru cartela sălbatică pentru a merge în Grecia și apoi în Italia. În aceste meciuri, Sharic a strălucit cel mai mult când a ajutat 16 puncte și opt recuperări pentru a depăși grecii și 18 puncte din Italia și 13 recuperări. El nu a lăsat să se gândească la viitorul clubului. Și că cazul lui este unul dintre cele mai complicate. Atât de multe informații contradictorii despre (nu) plecarea la NBA ar fi putut fi auzite de către oricine altcineva.

Înainte de turneul de calificare, el nu a fost în nici un fel.Sixers au fost primii care au tras acest proiect – și au ales supranada australiană Ben Simmons, care joacă același post ca Sharic. Și ambii trebuie să aibă o minge în mâinile lor pentru a juca. Ce credeți că eFortuna va primi prioritate? Doisprezece proiecte sau unul?

“Nu vreau să merg la NBA eFortuna să stau acolo. Încă mai am un contract în Turcia, unde știu că voi juca multe minute, atât în ​​liga internă, cât și în Euroligă. Dacă nu există nici o certitudine că voi avea suficiente minute, va fi mai bine să rămân în Europa și să îmbunătățesc aici “, a spus un croat în vârstă de douăzeci și doi de ani. În plus, dacă Sharic a jucat un sezon în Europa și a plecat apoi la NBA , nu va fi acoperit de un contract nou și va putea semna un contract cu Sixers.Dacă pleacă în eFortuna acest an, are un contract de patru ani pentru un total de nouă milioane de dolari. Dar turneul de succes de la Torino a făcut viitorul mai clar. După ce a câștigat trofeul pentru cel mai util jucător, el a spus că se îndreaptă spre Sixers. Se pare că Sixers va avea o decizie finală de a cădea duminică, când Sharic trebuie să-și lase clubul turc să știe dacă va cumpăra sau nu din Tratatul European.