Квартальний Маслак перевірить швидкість на домашньому чемпіонаті

Серед місцевих спортсменів Вітковіце найбільшими фаворитами є бігунка Симона Врзалова та спринтер Зденєк Стромшик. “Я піду обидві дисципліни”, – підтвердила вона. “Більше немає гонок, і коли він буде вдома…Субота розпочнеться вісімсот, у неділю – фінал і п’ятнадцять. Дано три гонки на вихідні. ”

Як додала вона, вона спробує швидку вісімсот, яку вона погодила з Катеріною Халовою, колишньою чемпіонкою з критого спорту на цій трасі. “Кейт – теж перспективний молодий бігун”, – пожартував 30-річний Врзал.Галова на сім років старший.

Їх суперником має бути захисник титулу та цьогорічна чеська лідерка на 800 метрів Діана Мезулянікова. Крістіна Мякі також повинна пробігти 1500 метрів. Зденек Стромшик буде прагнути до свого першого титулу на 60 метрів, оскільки він не стартував на чемпіонаті рік тому. Його суперниками будуть в основному Ян Велеба та Домінік Залеський, а також Павло Маслак.

Він хоче перевірити свою швидкість на коротшій трасі, ніж він бігає.Дійсно, він вже має титул у віці 60 років, а його особистий рекорд – 6,65 секунди, що на дві сотні кращий час, ніж найкращий у цьому році виступ Стромшика, який має пасажира 6,60.

Маслак повертає гоночну енергію та мотивацію, про яку він говорив після чемпіонату Європи минулого року. «Краще, але я не знаю, що це. Я буду одружений, тому, можливо, я з нетерпінням чекаю інших радісних моментів і не так багато роздумую над легкою атлетикою “, – сказав Маслак.

Але він додав, що все ще любить і годує легкою атлетикою, тому все ще має її в рейтингу. високий. “І все-таки сім’я на першому місці.”

Цікавою буде також чверть жінок із Зузаною Хейновою, яка цього тижня бігла в Парижі 53,29 секунди і таким чином досягла межі чемпіонату Європи в березні. «За показниками тренувань, я маю кращі часи.Аудиторія в Остраві завжди велика, тому я вірю, що я мотивую себе до хорошого виступу », – сказала вона. У Лади Вондр (52,96) є кращий час, ніж вона цього року.